Glasögon för kvinnor - Ray-Ban

49 Resultat
Relevans
24%
Du har sett 24 av 49 produkter
Visa mer

Glasögon för alla

Hos Synoptik hittar du glasögon för alla: såväl dig som är ute efter herrmodell som dammodell eller unisexmodell. I vårt sortiment hittar du ett stort urval av kvalitativa glasögon för olika typer av synfel, exempelvis för dig som behöver progressiva glasögon. Kort och gott: i Synoptiks glasögonsortiment hittar du det du behöver.

På den här sidan får du enkelt en överblick över alla våra populäraste glasögonmärken. Skulle du vilja titta på några andra märken kan du enkelt filtrera i rullgardinsmenyn högre upp. Där kan du även filtrera efter pris, bågtyp och ansiktsform.

Välj glas till dina bågar

När du har valt vilka bågar du vill ha är det dags att välja vilka glas du vill ha till. Vi har ett utbud av 6 olika glastyper med allt från vår billigaste variant ”bas” till den dyrare varianten ”diamant”. Självklart går det att få i såväl enkelslipade som progressiva glas. Respektive glastyp kommer med unika egenskaper som gör att de passar just dina preferenser. Exempelvis är våra platina- och diamantglas tunna och lätta skräddarsydda glas med optimerat synfält.

Vi har även ett antal specialglas du kan välja mellan till dina bågar. För dig som kör mycket bil finns det exempelvis trafikglas som reducerar bländning och ger ökad kontrast. Vi har glas med blåljusfilter som filtrerar och därmed reducerar mängden blått ljus som når dina ögon. Huvudsakliga källan till blått ljus kommer från solljuset, men det finns även i skärmar som smartphones och surfplattor.

Stort urval av kända glasögonmärken

Hos oss på Synoptik hittar du de populäraste och trendigaste glasögonmärkena med allt från Ray-Ban och Gucci-glasögon till Burberry, Ralph Lauren och Marc Jacobs och många, många fler. Om du vill ta del av det senaste glasögonmodet har vi på Synoptik rätt bågar för dig.

Hitta rätt glasögon för just dig

Är du osäker på vilka typer av glasögon som passar dig? Prova våra bågar online via vår virtuella prova-funktion eller besök din närmsta Synoptikbutik och ta hjälp av våra professionella glasögonstylister. Du kan även läsa mer om olika ansiktsformer och vilka typer av glasögon som passar just din ansiktsform.

Synoptiks glasögonabonnemang

Har du svårt att bestämma dig för endast ett par glasögon? Med vårt abonnemang Glasögon All-Inclusive™ kan du välja minst två glasögon för en fast månadskostnad. Med vårt abonnemang har du möjlighet till fria glasbyten vid ändrad styrka, fria synundersökningar vid behov och mycket, mycket mer.

Synundersökning med styrkekontroll och ögonhälsoundersökning

Vid tecknande av Glasögon All-Inclusive™ bjuder vi på synundersökningen (värde 598 kr). Vår synundersökning med styrkekontroll och ögonhälsoundersökning omfattar utöver en vanlig synundersökning även ögonbottenfotografering, synfältmätning och tryckmätning. Det är en ingående undersökning som ger våra optiker möjlighet att upptäcka eventuella förändringar i ögat i tid.

Välkommen att handla dina glasögon hos oss!

Boka synundersökning