Hugo

11 Resultat
Sortera efter:
Relevans

HUGO-solglasögon - innovativa och med de rätta detaljerna

HUGO-solglasögon handlar om individualitet:  För att uttrycka vem du är - men på stylade och nuvarande modegrunder. HUGO-solglasögon är moderna och alltid överensstämmer med vad varumärket står för: En genom modern och urbanstil, unika design signaturer, kvalitet och stort värde för pengarna.

Det är precis det som gör hugo solglasögon till  ett självklart val för dig, letar efter en trendig och avslappnad titt på våglängden med  de mogna senaste vibbarna - men samtidigt också för dem som vill sticka ut från mängden.

HUGO-glasögon lanserades 1999 med målet att kombinera HUGO BOSS:s kvalitetsarv och genom kreativitet med innovativa och nya modedetaljer. Linjen var ursprungligen inriktad på en yngre,modeorienterad publik, men används idag av alla åldrar. Solglasögonen är tidlösa: deras stil har alla det vanliga faktum att de balanserar bra form och design, vilket gör solglasögon där ålder är helt irrelevant. Lita tryggt på kvaliteten när du köper bågar och solglasögonfrån HUGO.

Prova Hugo-solglasögonpå Synoptik

Köp solglasögonen här på Synoptik.se – eller i en av våra butiker. Du kan också boka tid för en utökad syntest med hälsokontroll om du behöver solglasögon i din styrka.

 

boka tid