Tommy Hilfiger solglasögon

2 Resultat
Relevans

Tommy Hilfiger - bågar för alla

Varumärket Tommy Hilfiger såg dagens ljus för första gången 1985 och har sedan dess befäst sin position som en av pionjärerna inom klassisk amerikansk stil. Solglasögon från Tommy Hilfiger är för dig som vill ha en snygg och stilfull design i fräscha färger. Här får du bekväma och klassiska solglasögon med en sportig look.  

Tommy Hilfiger TH15476

Här har du en klassisk modell från Tommy Hilfiger i rektangulär form med bekväma, lätta plastbågar i svart. Bågarna kan utrustas med slipade glas om så önskas. Skyddar mot solen (UV-klass 3). Läs mer om Tommy Hilfiger TH15476.

Tommy Hilfiger TH1671/S 807

En rektangulär modell som är både klassisk och sportig i sitt utförande med hållbara metallbågar. Bågarna kan utrustas med receptglas om så önskas. Tommy Hilfiger TH1671/S 807 skyddar mot solen (UV-kategori 3)

Tommy Hilfiger - klassiska solglasögon för alla

Tommy Hilfiger - solglasögon för herr

Tommy Hilfiger gör solglasögon får både män och kvinnor och i vårt sortiment hittar du bland annat solglasögon för män. Genomgående har Tommy Hilfigers solglasögon för män en enkel och klassisk look. I vårt herrsortiment hittar du bland annat den populära modellen Tommy Hilfiger TH15476.

Tommy Hilfiger - solglasögon för dam

I vårt sortiment hittar du något för alla! Vi har ett brett utbud av unisex-solglasögon från Tommy Hilfiger som passar både dam och herr. Här har du många alternativ på både färg och form för att passa just dina preferenser. Vad sägs om exempelvis ett par pilotbågar eller är du kanske intresserad av den populära cat eye-modellen? Spana in vårt sortiment och hitta det som passar just dina preferenser.

Köp solglasögon från Tommy Hilfiger

Har du hittat ett par som passar din stil och dina preferenser? Då kan du enkelt prova Tommy Hilfiger-solglasögonen på vår sajt via vår Virtual Try-On-funktion som ger dig en uppfattning om hur de kommer att passa just dig och ditt ansikte.

Klicka in på solglasögonen som intresserar dig och klicka vidare på ikonen med solglasögon och texten ”Prova”. Du kan även givetvis ta dig till en av våra Synoptikbutiker för att prova solglasögon från Tommy Hilfiger.

Jag vill hitta min närmsta Synoptikbutik

Behöver du styrka i dina solglasögon? Boka tid för synundersökning

Om du behöver styrka i dina solglasögon kan du enkelt boka tid hos oss för synundersökning. Våra legitimerade optiker mäter dina exakta styrkor och gör det möjligt för dig att se tydligt i solen. Vi använder också vår stora expertis på din syn för att undersöka dig för eventuella tecken på grå starr och glaukom.

Jag vill boka synundersökning