Möt våra medarbetare

Möt några av våra medarbetare och hör vad de tycker är det bästa med att arbeta hos oss!

- 3 Minuters läsning

Maria, butikschef på Kungsgatan i Stockholm

Jag arbetar som butikschef i en av våra butiker i Stockholm. Min huvudsakliga uppgift som butikschef är att se till att allt fungerar i butiken och att skapa en trivsam miljö för både anställda och kunder. Jag har det övergripande ansvaret för allt som rör butiken och merparten av min tid spenderar jag ute i butiken med mina kollegor och våra kunder. Som butikschef är det bra att vara flexibel och kunna lösa de utmaningar som kan uppstå. Mycket av tiden läggs på att coacha medarbetare och se till att de har all kunskap de behöver för att kunna utföra sitt arbete på ett bra sätt och samtidigt ha roligt! Mitt jobb innefattar inte bara försäljning utan jag gör även nytta för våra kunder samtidigt som jag håller mig uppdaterad inom mode och trender. En av de sakerna jag är mest stolt över hos Synoptik är vårt arbete för att göra skillnad för andra, exempelvis genom vårt arbete tillsammans med Vision for all. Jag rekommenderar alla som vill arbeta i ett företag som ständigt utvecklas och som har högt i tak att komma till Synoptik.

 

Rebecka, optiker i Sturegallerian


Det bästa med Synoptik är att de satsar på det kliniska arbetet. Det gör att mina kunskaper, inte minst från mina magisterstudier, verkligen kommer till sin rätt. Jag får möjlighet att hjälpa kunder med synfel men kan också upptäcka eventuella ögonsjukdomar i tid. Jag får dessutom ta del av ny kunskap via utbildningar och jag får ta mig an nya utmaningar, till exempel är jag med i en klinisk supportgrupp för bedömning av ögonbottenbilder. Det första som slog mig när jag började på Synoptik var det trevliga bemötandet, jag kände mig som en i gänget direkt och jag känner mig som en viktig del av företaget. Dessutom är allting väl strukturerat och modernt, såväl maskiner som undersökningsrum.

 

David, optikerassistent på Kungsgatan i Stockholm

Jag arbetar som optikerassistent på Kungsgatan och trivs otroligt bra tack vare den härliga stämningen och mina kollegor i butiken. Rollen som optikerassistent är varierande, till exempel gör jag förmätningar på våra kunder inför deras besök hos optikern och jag möter även våra kunder ute i butiken och hjälper dem med deras glasögonval. Jag håller mig alltid uppdaterad kring vårt breda utbud och då varje kund är unik blir ingen dag den andra lik. Det som motiverar mig i mitt arbete är att skapa bra kundmöten, våra tydliga mål och självklart mina trevliga kollegor. Jag rekommenderar andra att börja arbeta på Synoptik eftersom vi har en fantastisk samanhållning och man får alltid lära sig nya saker här!

Vill du bli en del av oss?

Se våra lediga tjänster