Ögonbottenfotografering med Syna Ögat™ - Synoptik
Sök
 
Glasögon Linser Solglasögon ögonhälsa Erbjudanden
Företag Hitta din butik
Boka tid
 

SYNA ÖGAT™ - ta hand om dina ögon på riktigtVi har två ögon – som ska fungera livet ut. I ett samhälle som blir allt mer synkrävande är det viktigt att ta hand om sina ögon på riktigt.

Synoptiks synundersökningar, under samlingsnamnet Syna Ögat™, visar ingående hur ditt öga mår och ger oss en chans att upptäcka förändringar i tid. Våra synundersökningar omfattar en vanlig synundersökning samt fotografering av ögonbotten, tryckmätning och synfältsmätning med den senaste tekniken.

För dig som har företagsavtal med Synoptik kan Syna Ögat™ fås mot ett tillägg om det inte redan finns inkluderat i avtalet.ÖGONBOTTENFOTOGRAFERING HOS DIN OPTIKER


När du gör en synundersökning hos Synoptik inkluderas alltid, förutom den vanliga synundersökningen, tester för att undersöka förändringar i näthinnan, blodkärlen i ögat samt synnerven. Du får en bild tagen med en ögonbottenkamera, vilket ger en mycket detaljerad bild på hur ditt öga ser ut inuti. Dessutom mäts ditt synfält med en synfältsmätare och en tryckmätare mäter trycket i ditt öga.VARFÖR BEHÖVS SYNA ÖGAT OCH ÖGONBOTTENUNDERSÖKNING?


Synbortfall och andra tidiga tecken på ögonsjukdomar är svårt att upptäcka under en vanlig synundersökning. Genom att Synoptiks synundersökningar alltid inkluderar ögonbottenfoto och synfälts- och tryckmätning ökar chansen att tidiga tecken på sjukdomar, bland annat grön starr, synbortfall eller andra avvikelser, upptäcks i tid. Även diabetes och högt blodtryck kan upptäckas genom Syna ögat och ögonbottenfotografering. Resultat och ögonbottenbilder sparas digitalt med din journal och gör det möjligt för våra optiker att jämföra och följa upp eventuella förändringar över tid. Skulle något behövas följas upp eller behandlas av ögonläkare eller allmänläkare så skickar vi en remiss.


Det här ingår i Syna Ögat™:

  • Ögonbottenfoto
  • Synfältsmätning
  • Tryckmätning
  • Autorefraktion
  • Synundersökning
  • Rekommendation på lösningar


Läs mer om hur ett besök hos Synoptik går till - steg för steg

 

Boka tid

Synoptiks butik i Jönköping A6 har ännu inte de utökade synundersökningarna Syna Ögat™ inkl. ögonbottenfoto, däremot får du självklart en komplett vanlig synundersökning

Synoptik Sweden AB  |  Jan Stenbecks Torg 17  |  164 40 Kista  |  ORG.NR 556607-7904