Smart lösning för unga

Kisar du när du tittar på håll? Upplevs objekt som suddiga oavsett avstånd eller besväras du av trötta ögon och huvudvärk? Synfel kan ha många olika symptom och kan vara svårt att upptäcka själv. Ett synfel som ökar bland unga världen över är närsynthet (svårighet att fokusera på objekt på avstånd), vilket bland annat är till följd av att vi allt oftare och allt längre fokuserar vår blick på objekt på nära håll, exempelvis smartphones, datorer och böcker.

Känner du igen dig i något av det som listats ovan? Då kan vi hjälpa dig! Det finns nämligen hjälpmedel för dig att få tillbaka en skarpare syn. För att slippa att se dåligt finns det en smart och smidig lösning som passar alla: kontaktlinser. Ett flexibelt lifehack som gör att du behåller friheten i vardagen!

Osäker på om just linser är något för dig? Hos oss är du välkommen att testa i 10 dagar. Du bokar enklast tid online eller genom att kontakta din närmsta butik. Kostnad för kontaktlinsundersökning tillkommer. Är du abonnemangskund eller väljer att teckna ett linsabonnemang är kontaktlinsundersökningen utan kostnad.

Boka tid

Mer om närsynthet

Linser All-Inclusive™ – det bekymmerslösa sättet att ha linser

Är du trött på att plötsligt inse att linserna tagit slut? Då har du hittat rätt! Med vårt abonnemang Linser All-Inclusive™ får du hem linserna direkt i brevlådan när de håller på att ta slut och du slipper tänka på att fylla på linslagret. Dessutom får du 25 procent rabatt på glasögon och solglasögon. Varför inte komplettera linserna med ett par trendiga bågar från exempelvis Ray-Ban, Saint Laurent eller Versace?

Linser All-Inclusive™

Hitta din butik