Progressiva glasögon - flexibla och lätta glas - Synoptik
Sök
 
Glasögon Linser Solglasögon ögonhälsa Erbjudanden
Företag Hitta din butik
Boka tid
 

Progressiva glas

Progressiva glas är det mest flexibla glaset du kan välja till dina glasögon. Progressiva glas är som att få flera glasögon i ett dels för att se skarpt på nära håll, dels för att se på mellanavstånd och slutligen för avståndsseende. Eftersom progressiva glas är lite mer komplexa kräver de ibland en invänjningsperiod men oavsett vilket progressivt glas du väljer får du alltid personlig hjälp av oss. 

Det finns flera olika varianter av progressiva glas med olika behandlingar och i olika prisklasser. Prata därför med våra optiker om hur just ditt synfel påverkar glasets prestanda. Hos Synoptik kan du köpa progressiva glasögon från 1500 kr och uppåt.


 

Vad är skillnaden på olika typer av progressiva glas?

Äldre typer av progressiva glas har en läsbredd på cirka en tidningsspalt men med individuellt tillpassade progressiva glas får du en markant ökad läsbredd. Det medför också att du slipper justera ditt seende med huvudrörelser hela tiden. 

Moderna progressiva glas har steglös och behaglig övergång från avståndsdelen till närdelen. De ger också maximal synkvalitet genom en unik slipteknik. Detta gör att glasen anpassas perfekt efter just dina behov. De tar också hänsyn till hur den båge du valt sitter i ditt ansikte. Med detta glas får du som bärare ett bredare område med full synskärpa, för samtliga synavstånd i alla styrkor. Dessutom är glasen tunna och lätta att bära.Vad kostar våra progressiva glas?

  Repskydd Antireflex Smuts-
avvisande
Tunna och
lätta glas
Hållfasta Blåljus-
filter
Skräddar-
sydda
Pris per par

Diamant

check plus check plus check plus check check check check

7.500:-Delbetalning 625:-/mån

Platina

check plus check plus check plus check check    

6.500:-Delbetalning 541:-/mån

Guld

check check check check check    

4.500:-Delbetalning 375:-/mån

Silver

check check          

2.500:-Delbetalning 208:-/mån

Brons

             

1.500:-Delbetalning 125:-/mån

Synoptik Sweden AB  |  Jan Stenbecks Torg 17  |  164 40 Kista  |  ORG.NR 556607-7904