Boka en synundersökning nära dig

Boka tid

Synoptik All-Inclusive™
Att skaffa abonnemang hos oss är både smidigt, bekvämt och prisvärt. Vare sig du vill ha glasögon och solglasögon, linser hem i brevlådan eller en kombination så finns det något för dig och just dina behov. All service ingår alltid, som synundersökningar och fria lins- och glasbyten om din syn förändras.

Teckna abonnemanget Synoptik All-Inclusive och få 30% rabatt på alla glasögon och solglasögon. Väljer du att även inkludera linser erhålles 30% rabatt på månadskostnaden de första tre månaderna. Gäller t.o.m. 23/8 2021 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej företagskunder.

Med anledning av rådande situation har vi vidtagit en rad olika åtgärder för att du som kund ska känna dig trygg och för att minimera risken för smittspridning. Bland annat begränsar vi antal kunder i butiken samtidigt, har utökade rutiner kring visir och andningsskydd, rengör alla ytor grundligt och erbjuder alla kunder fri hemleverans av färdiga glasögon. På tisdagar fram till kl 12 håller vi våra butiker öppna endast för bokningar och besök för dig som tillhör en riskgrupp eller är +65 år.

Vill du veta mer om vad vi vidtagit för åtgärder är du välkommen att läsa mer här. https://www.synoptik.se/covid-19

Läs mer om All-Inclusive här

Boka Synundersökning