VIKTIG INFORMATION TILL DIG SOM KUND MED ANLEDNING AV COVID-19

Uppdaterad 2020-09-15

VIKTIG INFORMATION TILL DIG SOM KUND MED ANLEDNING AV COVID-19

 

Som alltid har våra kunders och medarbetares hälsa och säkerhet högsta prioritet. Med anledning av Covid-19 har vi förstärkt våra butiksrutiner för hygien och städning ytterligare för att minimera risken för smittspridning. Alla provade bågar desinficeras innan de hängs tillbaka på väggen och handsprit finns tillgänglig för våra besökare.

 

Om flera kunder väntar på tur i butiken påminner vi om vikten av att hålla ett säkerhetsavstånd på minst en meter till varandra.

För att värna om riskgrupper och seniorer har vi infört Seniortisdagar, då alla våra butiker är öppna fram till kl 12 speciellt för dig som är +65 eller tillhör någon riskgrupp.

Vi välkomnar övriga kunder på tisdagar efter kl 12, eller till webshopen på synoptik.se som alltid är öppen.

Vi erbjuder också fri hemleverans av färdiga glasögon. Om du önskar det så kontaktar du kundservice eller din butik direkt.

Vi alla ska följa regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Om du har förkylnings- eller influensasymptom ber vi dig att boka tid när du åter är frisk. Om du har varit i nära kontakt med någon som varit exponerad för eller blivit testad positiv för COVID-19, eller har vistats i ett riskområde, ber vi dig att vänta 14 dagar innan du besöker oss. För enkel ombokning, se avbokningslänk i ditt bekräftelse-SMS. Ombokning kostar inget.

 

För senast publicerad information från Folkhälsomyndigheten, se

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/

Kontakta gärna vår kundservice vid frågor eller annan hjälp, tel 08-25 20 04 eller maila kundservice@synoptik.se.

Tack för din förståelse och samarbete. Varmt välkommen till Synoptik!