Ebba Kleberg von Sydow: Fördelarna med abonnemang

Osäker på hur ett Synoptik All-Inclusive fungerar? Ebba Kleberg Von Sydow berättar om varför hon tycker att det är så smidigt med ett glasögonabonnemang hos Synoptik.

- 2 Minuters läsning

Är du i behov av glasögon och vill slippa onödiga och oförutsägbara kostnader som kan komma med det? Med Synoptik All-Inclusive behöver du inte vara orolig. Här ingår bland annat otursskydd och glasbyte vid ändrade styrkor. Kanske viktigast av allt: med abonnemang har du en fast månadskostnad, vilket gör att du har koll på dina utgifter.

- Synoptiks glasögonabonnemang är kort sagt ett himla smart, kul och smidigt sätt att ha glasögon! Du bokar en synundersökning och väljer sen två eller fler par glasögon till en fast månadskostnad. Det är verkligen superenkelt och all service ingår, säger Ebba Kleberg von Sydow.

För dig som vill uppdatera glasögongarderoben

När du tecknar All-Inklusive väljer du minst två par glasögon eller solglasögon varav minst ett par med styrka. Ett perfekt tillfälle att ta ut svängarna lite och testa något nytt! Ebba ger tips på hur du kan tänka om du väljer att börja med tre par bågar.

- Ett par bör vara din signaturbåge, det är grunden för din look. Det är trots allt en accessoar du bär varje dag, så ta tid på dig och välj en båge du verkligen älskar.

Nästa par du väljer kan, enligt Ebba, vara en båge som kanske går lite utanför din comfort zone.

- Våga lite mer här, addera en båge med en annan look och utmana dig själv. För den tredje bågen skulle jag säga att du tar steget fullt ut och väljer en kaxig ”wow”-båge som förhöjer din look.

Kostnadsfria synundersökningar

Som abonnemangskund kan du byta ett par glasögon per år och samtidigt passa på att genomgå en kostnadsfri synundersökning. Med Synoptiks synundersökning med styrkekontroll och ögonhälsoundersökning ingår utöver en vanlig synundersökning även ögonbottenfotografering, synfältsmätning och tryckmätning.

- Det fina med Synoptiks glasögonabonnemang är att jag får så många synundersökningar som jag behöver – utan kostnad! Så himla bra! Det har nog inte undgått någon att jag tycker att glasögon en härlig accessoar, men lika viktigt är det att hålla koll på sin ögonhälsa. 

Låt dina bågar göra nytta

Har du ett eller flera par gamla glasögon som ligger och skräpar i någon byrålåda? Ta med dem till din nästa synundersökning och lämna in dem till personalen. Synoptik samarbetar nämligen med Vision for all, en ideell organisation som samlar in begagnade glasögon som sedan delas ut varhelst i världen de behövs som mest.

- Ta med dina gamla bågar till din närmaste Synoptik, så kan de göra stor nytta för någon annan som verkligen behöver dem, säger Ebba.