Kenzo

I ett halvt sekel har Kenzo tillfört positiv energi genom att göra anspråk på ett färgrikt, vågat och gränslöst mode som hyllar naturen och kulturell mångfald. Varumärket grundades i Paris 1970 av Kenzo Takada, som öppnade sin första butik i Galerie Vivienne, och fortsätter att med en modern touch utveckla och omtolka de koder som gör det unikt: blandningen av tryck, harmoni av raffinerade färger samt en sprudlande och sofistikerad kreativitet genomträngd av optimism och fräckhet.

Kenzo är känt och älskat för sin kreativa, experimentella och alltid trendsättande stil, som har blivit en permanent del av gatubilden över hela världen. Den nyckfulla stilen överförs till märkets glasögon och solglasögon som hela tiden utmanar allt som är "normalt". Med glasögon från Kenzo får du en utmanande och ungdomlig stil.

Spana in våra Kenzo-bågar online och boka tid för synundersökning. Osäker på vilka bågar som passar dig? Prova glasögonen via vår virtuella funktion Prova online eller besök en Synoptikbutik och ta hjälp av våra glasögonstylister.

Se glasögon

Se solglasögon