Första tre månaderna gratis

Linser All-Inclusive är perfekt för dig som vill få linserna levererade direkt hem i brevlådan och för dig som vill ha en kontinuerlig kontakt med din optiker - samtidigt som du får en lång rad med andra fördelar.

Just nu bjuder vi på de tre första månaderna när du tecknar en årsprenumeration på linser. Pris från 98kr/mån.

Erbjudandet gäller tom 31/1 2022 och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Det här ingår i Linser-All-Inclusive™:

Du betalar

Värde/år

Fraktfritt direkt hem i brevlåda

Kommande årskontroll

Ett par glasögon vid årskontrollen

Extra linskontroller vid behov

Kostnadsfria reservlinser

Flexibilitet - möjlighet att göra ändringar när du vill

Möjlighet att pausa prenumerationen

Kostnadsfri styrkejustering 

25% rabatt på glasögon och solglasögon

50% rabatt på alla linsvätskor 

0 kr

0 kr

0 kr

0 kr

0 kr

200 KR

598 KR

1.098 KR

598 KR

100 KR

Läs mer om Linser All-Inclusive här eller boka tid för synundersökning för att komma igång med din prenumeration. Läs mer här 

Boka en synundersökning nära dig

Boka tid

Upplev fördelarna med iWear Vivid

En vanlig dag består av både planerade och oplanerade händelser. Du ska såklart kunna ställa höga krav på dina kontaktlinser, att de fungerar i alla typer av situationer och att de är bekväma hela dagen. Att du vill uppgradera till något mer modernt är inte heller så konstigt eftersom tekniken och utvecklingen hela tiden går framåt och det gäller självklart även dina kontaktlinser. Silikonhydrogel är ett modernt material som släpper igenom mer syre till ögat och därmed gör ögonen vitare och ger en hög komfort hela dagen.
Hos Synoptik hittar du bland annat iWear active och iWear harmony som båda är endagslinser i silikonhydrogel. Även iWear Vivid är en silikonhydrogel lins med alla hälsosamma egenskaper det innebär, till ett mycket fördelaktigt pris.

iWear Vivid har skydd mot både UVA och UVB strålar så att dina ögon inte tar skada när du är utomhus.

 Hög syregenomsläpplighet är hälsosammare för ditt öga. Hälsosamma och friska ögon som får mycket syre är därför också vitare.

 Alla kontaktlinser, precis som dina ögon, behöver massor av fukt! iWear Vivid är en endagslins i silikon hydrogel med ett högt vatteninnehåll som gör den bekväm att använda hela dagen