Upplev friheten med kontaktlinser

Ingen dag är den andra lik. Många gånger ska man hinna med en arbetsdag framför datorn eller något mer fysiskt krävande. Du kanske har någon fritidsaktivitet eller träning inplanerad. Träffa familj och vänner och slutligen landa i soffan framför tv:n. Oavsett hur dagen ser ut kan det vara skönt att känna sig obegränsad i sina aktiviteter utan att hålla koll på glasögon eller att de är i vägen när du rör dig.

Det finns en mängd kontaktlinser för alla olika behov, både endagslinser och månadslinser. En kontaktlins i silikonhydrogel gör till exempel att linsen släpper igenom mer syre till ögat, vilket är mer hälsosamt och gör ögat friskare och vitare. Alla kontaktaktlinser behöver också mycket fukt, precis som dina ögon. Linser med högt vatteninnehåll gör därför att du slipper obehag med torra ögon och ger dig hög komfort hela dagen.

Hos Synoptik kan du testa linser utan kostnad i 10 dagar och uppleva friheten. 
Du bokar enklast tid online eller genom att kontakta din närmsta butik. 

Boka tid

 

Du vet väl att du även kan köpa dina kontaktlinser online hos oss på Synoptik. Alltid snabb leverans. 

Prenumerera på linser

Linser All-Inclusive är perfekt för dig som vill få linserna levererade direkt hem i brevlådan och för dig som vill ha en kontinuerlig kontakt med din optiker - samtidigt som du får en lång rad med andra fördelar. 

Läs mer om Linser All-Inclusive Inclusive här eller boka tid för synundersökning för att komma igång med din prenumeration. Läs mer här.

Det här ingår i Linser-All-Inclusive™:

Du betalar

Värde/år

Fraktfritt direkt hem i brevlåda

Kommande årskontroll

Ett par glasögon vid årskontrollen

Extra linskontroller vid behov

Kostnadsfria reservlinser

Flexibilitet - möjlighet att göra ändringar när du vill

Möjlighet att pausa prenumerationen

Kostnadsfri styrkejustering 

25% rabatt på glasögon och solglasögon

50% rabatt på alla linsvätskor 

0 kr

0 kr

0 kr

0 kr

0 kr

200 KR

598 KR

1.098 KR

598 KR

100 KR

 

Kostnad för kontaktlinsundersökning tillkommer. Är du abonnemangskund eller väljer att teckna ett linsabonnemang är kontaktlinsundersökningen utan kostnad.