Versace solglasögon

19 Resultat
Relevans

Versace - ikonisk modeskapare

Gianni Versace presenterade sin första kollektion i Milano 1978, och resten är vad man brukar säga historia. Versace är en av världens mest kända stilikoner och har genom att bland annat tvinna samman mode med drama och balett kommit att förknippas med glamour, passion och provokation.  

Solglasögon från Versace pryds bland annat av den grekiska nyckeln och självklart även den legendariska Medusa som pryder logotypen.

Versace VE 4408

Versace VE 4408 en klassisk modell i cat eye-stil med den ikoniska Medusa-loggan på bågens kedjeformade parti. Ett perfekt val för sommarens alla tillställningar. Här har du ett par solglasögon från Versace för dam.

Versace VE 4402

Här har du ett par tjusiga svarta solglasögon (går även att få i grått) för både dam och herr. Säkra stilen i sommar med lätta och bekväma fyrkantiga bågar i acetat. Bågens sidor pryds av den, för Versace, ikoniska grekiska nyckeln. Versace VE 4402 har även utmärkt skydd mot solen (UV-kategori 3).

Versace solglasögon för dam och herr

I vårt sortiment hittar du solglasögon från Versace som passar alla — både män och kvinnor. De är per definition unisex och går att få med olika bågar, i olika färger och material.

Köp solglasögon från Versace

Har du hittat ett par som passar din stil och dina preferenser? Då kan du enkelt prova Versace-solglasögonen på vår sajt via vår Virtual Try-On-funktion som ger dig en uppfattning om hur de kommer att passa just dig och ditt ansikte.

Klicka in på den specifika produkten via din mobil som intresserar dig och klicka på ikonen med solglasögon och texten ”Prova”. Du kan även givetvis ta dig till en av våra Synoptikbutiker för att prova solglasögon från Versace.

Jag vill hitta min närmsta Synoptikbutik

Behöver du styrka i dina solglasögon? Boka tid för synundersökning

Om du behöver styrka i dina solglasögon kan du enkelt boka tid hos oss för synundersökning i någon av våra 140+ butiker.

Våra legitimerade optiker mäter din styrka och gör det möjligt för dig att se tydligt i solen. Vi använder också vår stora expertis på din syn för att undersöka dig för eventuella tecken på grå starr och glaukom

Jag vill boka synundersökning