David Beckham

1 Resultat
Relevans

 

David Beckham – ikoniska och exklusiva solglasögon

David Beckham är inte bara känd för sinafärdigheter på en fotbollsplan. Han är också känd som en av världens största modeikoner, som i kontanter sätter standarden för nytt mode.

Med sina många samlingar har han tagit modevärlden med storm, och med sin nya samling av detaljersolglasögon lyckas han bygga vidare på modeimperiet han har skapat under de senaste åren.  Bågarna kännetecknas av att ha en modeikon som en avsändare:Deinnehåller extravaganta detaljer som gör dem till en säker vinnare för dig som föredrar en avslappnad,ambitiös och exklusiv look.

Syftet med  solglasögonen är unikt: du måste kunna göra precis vad du vill.  Detaljerna ger också snabbt en bild av hur genomtänkt och detaljerad  samlingen är.

David Beckham glasögon är för dig som är mode-och kvalitetsinriktad. För dem som föredrar en exceptionell stil och kvalitet utseende - precis som modeikonen i sig är känd för.

 

Prova David Beckham-solglasögonpå Synoptik

Köp solglasögonen här på Synoptik.se – eller i en av våra butiker. Du kan också boka tid för en utökad syntest med hälsokontroll om du behöver solglasögoni din styrka.

 

boka tid