Om synoptik - Vad vill Synoptik - Synoptik
Sök
 
Glasögon Linser Solglasögon ögonhälsa Erbjudanden
Företag Hitta din butik
Boka tid
 

Om synoptik

Synoptik etablerades i Sverige 1991 och är idag med över 130 butiker och en omsättning över 1.2 miljarder en av landets ledande aktörer inom optik. Genom att erbjuda kvalitetsoptik som alla kan ha råd med ska Synoptik bli Sveriges folkoptiker. Företaget ägs delvis av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik. Varje år skänks därför en del av vinsten från Synoptik till forskning inom optik och oftalmologi. Synoptik är även en del av GrandVision N.V., en världsledande aktör inom optisk detaljhandel, med drygt 7000 butiker i fler än 40 länder.


DET HÄR VILL SYNOPTIK

På Synoptik brinner vi för att dela med oss av vårt kunnande och vår passion för optik. Vår mission är att alla ska ha råd med kvalitetsoptik. Vi vill att så många som möjligt kan se bra och se bra ut till ett bra pris. Det betyder att vi har kvalitetsprodukter i ett brett prisspann och erbjuder alltid ett smart köp. Tack vare styrkan vi får av att vara en del av den internationella optikkedjan GrandVision kan vi välja bland ledande leverantörer runt om i världen och se till att få hög kvalitet till de bästa priserna. Det betyder lägre priser för dig som kund.
 

ATT VARA KUND HOS OSS

På Synoptik sätter vi service först. Vi vill ge en trygg och positiv upplevelse för alla våra kunder. Det ska både vara enkelt och roligt att köpa glasögon hos oss.  Därför har vi utbildade glasögonstylister i alla våra butiker som gärna hjälper dig att hitta bågar som passar just dig allra bäst. Men din syn och synhälsan kommer givtevis i första rum och alla våra optiker är självklart, av Socialstyrelsen, legitimerade optiker/linsoptiker.
I

ATT ARBETA HOS OSS

Hos oss på Synoptik får du jobba i en rolig och spännande arbetsmiljö genom kombinationen av klinisk verksamhet och mode. För oss är det viktigt att hela tiden stå i framkant inom båda dessa områden. Därför satsar vi på vidareutveckling av våra medarbetare genom både externa och interna utbildningar.

Vi har alltid ett intresse av att anställa nya medarbetare som brinner för service. Är du intresserad av att vara en del av Synoptik? Läs gärna mer under jobba på Synoptik.

 

Synoptik Sweden AB  |  Jan Stenbecks Torg 17  |  164 40 Kista  |  ORG.NR 556607-7904