Vill du bli en av våra Poolare?

Vill du ha ett flexibelt och variationsrikt arbete där du får stor chans att påverka din vardag och dina arbetstider? Då kan vår optikerpool, som vi kallar våra Poolare, vara något för dig!

0

Som en av våra Poolare ingår du i vår optikerpool där du kan tjänstgöra på heltid eller deltid i våra butiker. Du kan välja att arbeta i regionen där du bor eller ha hela Sverige som din arbetsplats. Du har alltid förmånerliga villkor och ersättningar som är anpassat efter dig och ditt arbete.

Givetvis har du alltid en trygg anställning i grunden och som en av våra Poolare innfattas du i Synoptik Akademin där du som optiker erbjuds en treårig utbildningsplan som genererar minst 36 CET poäng. Vi ser även till att du får en introduktion i Synoptiks arbetssätt och rutiner så du känner dig trygg.

Är du intresserad av att bli en av våra Poolare? Kontakta vår rekryteringsspecialist Alexandra Koblet ,
aol@synoptik.se alternativt 076 101 34 61.

Petra berättar om hur det är att vara en av våra Poolare:

Vill man få chansen att utvecklas inom sin yrkesroll rekommenderar jag att börja som en av Synoptiks Poolare! Att arbeta som Poolare är ett roligt och utmanande jobb där man får se hur andra butiker arbetar samtidigt som man har flera kollegor runt om i landet. Jag får dessutom utvecklas ännu mer i min yrkesroll då jag ibland är ensam optiker i de butiker jag kommer till. Arbetet är otroligt flexibelt och jag får mycket eget ansvar samtidigt som jag känner att jag tillhör Synoptikfamiljen. Vi arbetar alltid mot samma mål och delar samma värderingar oavsett var i landet jag arbetar!