Synoptikakademin

Synoptikakademin

Synoptik Akademin ger dig möjlighet till individuell utveckling samt en lång och framgångsrik karriär inom Synoptik.

0

Våra medarbetare är otroligt viktiga för Synoptiks framgång och är nyckeln till vår framtida utveckling. Därför finns Synoptiks Akademin som ger möjlighet till individuella utvecklingsmöjligheter samt en lång och framgångsrik karriär inom Synoptik.

Inom Synoptik Akademin erbjuder vi allt från introduktionsutbildningar för dig som nyanställd till mer avancerade utbildningar till dig som arbetat ett tag. Det finns utbildningar både för dig som optiker och även för dig som arbetar som butikschef eller säljare/optikerassistent. Vi tror på ett livslångt lärande med utveckling i vardagen där vi lär genom en kultur av feedback, lärande i arbete och att omsätta teorier till kompetens. För oss är det viktigt att du som individ vill utvecklas men också att du får stöd av Synoptik Akademin, din chef och dina kollegor. Vi utvecklas och vinner tillsammans!

För optiker erbjuder vi en treårig utbildningsplan som genererar minst 36 CET poäng. För butikschefer erbjuder vi exempelvis introduktionskurser för alla våra nyanställda chefer men även vidareutveckling inom ditt ledarskap. Som säljare kan du bland annat bli diplomerad glasögonstylist.

Vill du höra mer om våra utbildningar? Kontakta gärna vår utbildningsansvarig Annika Kristoffersen- [email protected]