Barnglasögon - 2a paret glasögon för halva priset - Synoptik
Sök
 
Glasögon Linser Solglasögon Optik Erbjudanden
Företag Hitta din butik
Boka tid
 

Barnglasögon

Juniorglasögon inklusive repskyddat glas från 498 kr

För oss är det viktigt att alla får råd att se bra. Därför erbjuder vi alla barn och ungdomar prisvärda glasögon från såväl våra egna starka varumärken du bara hittar hos oss, som internationella bästsäljare. Alla våra juniorglasögon har glas med repskydd för att tåla energiska lekar.

Barn och ungdomar upp till och med 19 år kan få kostnadsfria glasögon med landstingets glasögonbidrag. Bidragets storlek, administration och vad som täcks av bidraget varierar från landsting till landsting.

Glas till juniorglasögon
Synoptiks glas för juniorglasögon har alla repskydd och kan även fås med antireflexbehandling. Glasen finns i både standardglas och extra tunna glas. Priserna gäller vid köp av valfri juniorbåge, som finns i priser från 248 upp till 1.298 kronor.

Halva priset på andra paret
Ett par reservglasögon är alltid bra att ha, särskilt till barn vars glasögon ska klara bus och tuffa lekar. Hos Synoptik får du alltid ett andra par glasögon till halva ordinarie priset.

GLAS FÖR JUNIORGLASÖGON

PRIS PER PAR

Tunna glas med repskydd och antireflex

1 050 kr

Standardglas med repskydd och antireflex

550 kr

Standardglas med repskydd

250 kr


Försäkring om olyckan är framme
Synoptiks förmånliga glasögonförsäkring gäller både vid skada och förlust och är ett bra komplement till hemförsäkringen. Här kan du läsa mer om Synoptiks försäkring >>

Boka tid

Synoptik Sweden AB  |  Jan Stenbecks Torg 17  |  164 40 Kista