Linser för barn och unga

Upplev friheten med linser! Närsynthet är ett växande problem i alla åldrar, och för att korrigera ditt synfel och samtidigt kunna känna dig flexibel i vardagen är linser ett bra alternativ.

För unga är fritidsaktiviteter och idrott en viktig och självklar del av livet, och i just dessa sammanhang kan det vara en fördel att komplettera glasögon med linser för att slippa eventuella kostnader om glasögonen skulle gå sönder.

Boka synundersökning

Från vilken ålder kan barn och unga använda linser? 

Linser är inte bara för ungdomar och vuxna. Faktum är att de flesta barn från 8 år kan använda kontaktlinser. Det handlar mer om hygien och om ditt barn är moget nog att t. ex. tvätta händerna noggrant än om ålder.

Osäker på vilka linser som passar just dig?

Det finns en mängd kontaktlinser för olika behov, endagslinser eller månadslinser. Endagslinser slänger du efter att du använt dem för att ta nya fräscha nästa dag.

Hos Synoptik kan du prova linser utan kostnad de 10 första dagarna och uppleva friheten. Du bokar enklast tid online eller genom att kontakta din närmsta butik. Kostnad för kontaktlinsundersökning tillkommer. Är du abonnemangskund eller väljer att teckna ett linsabonnemang är kontaktlinsundersökningen utan kostnad. 

Läs mer om barn och linser här

Boka tid

Du vet väl att du även kan köpa dina kontaktlinser online hos oss på Synoptik. Alltid snabb leverans. 

 

Prenumerera på linser

Linser All-Inclusive är perfekt för dig som vill få linserna levererade direkt hem i brevlådan och för dig som vill ha en kontinuerlig kontakt med din optiker - samtidigt som du får en lång rad med andra fördelar. 

Läs mer om Linser All-Inclusive Inclusive här eller boka tid för synundersökning för att komma igång med din prenumeration. Läs mer här.

 

Det här ingår i Linser-All-Inclusive™:

Du betalar

Värde/år

Fraktfritt direkt hem i brevlåda

Kommande årskontroll

Ett par glasögon vid årskontrollen

Extra linskontroller vid behov

Kostnadsfria reservlinser

Flexibilitet - möjlighet att göra ändringar när du vill

Möjlighet att pausa prenumerationen

Kostnadsfri styrkejustering 

25% rabatt på glasögon och solglasögon

50% rabatt på alla linsvätskor 

0 kr

0 kr

0 kr

0 kr

0 kr

200 KR

598 KR

1.098 KR

598 KR

100 KR