Linser för unga

Synfel bland yngre personer har ökat kraftigt de senaste åren, mycket på grund av ändrade levnadsvanor med mindre utevistelse och ökad skärmtid.
Tonårstiden är också för många en ålder då fritidsaktiviteter och idrott är en självklar del av livet och vardagen. För de med synfel kan glasögon ibland kännas begränsande och många upplever i flera olika situationer att kontaktlinser är lättare och smidigare att använda i bland annat idrottsammanhang. Just vid dessa tillfällen kan glasögon riskera att gå sönder eller vara opraktiska och obekväma.

Det finns en mängd kontaktlinser för olika behov, endagslinser eller månadslinser. Endagslinser slänger du efter att du använt dem för att ta nya fräscha nästa dag, till exempel iWear vivid eller iWear active som båda har tekniker som gör dem bekväma att använda hela dagen.

Hos Synoptik kan du prova linser utan kostnad i 10 dagar och uppleva friheten. Du bokar enklast tid online eller genom att kontakta din närmsta butik. 

Boka tid

Du vet väl att du även kan köpa dina kontaktlinser online hos oss på Synoptik. Alltid snabb leverans. 

 

Prenumerera på linser

Linser All-Inclusive är perfekt för dig som vill få linserna levererade direkt hem i brevlådan och för dig som vill ha en kontinuerlig kontakt med din optiker - samtidigt som du får en lång rad med andra fördelar. 

Läs mer om Linser All-Inclusive Inclusive här eller boka tid för synundersökning för att komma igång med din prenumeration. Läs mer här.

 

Det här ingår i Linser-All-Inclusive™:

Du betalar

Värde/år

Fraktfritt direkt hem i brevlåda

Kommande årskontroll

Ett par glasögon vid årskontrollen

Extra linskontroller vid behov

Kostnadsfria reservlinser

Flexibilitet - möjlighet att göra ändringar när du vill

Möjlighet att pausa prenumerationen

Kostnadsfri styrkejustering 

25% rabatt på glasögon och solglasögon

50% rabatt på alla linsvätskor 

0 kr

0 kr

0 kr

0 kr

0 kr

200 KR

598 KR

1.098 KR

598 KR

100 KR

 

Kostnad för kontaktlinsundersökning tillkommer. Är du abonnemangskund eller väljer att teckna ett linsabonnemang är kontaktlinsundersökningen utan kostnad.