Upplev total skärpa med Dailies TOTAL1™ och TOTAL30™ för astigmatism – Hög komfort alla dagar!

Testa kostnadsfritt i 10 dagar

Du bokar enklast tid online eller genom att kontakta din närmsta butik. Kostnad för kontaktlinsundersökning tillkommer. Är du abonnemangskund eller väljer att teckna ett linsabonnemang är kontaktlinsundersökningen kostnadsfri.

BOKA TID

Linser All-Inclusive

Visste du att vi har ett flexibelt linsabonnemang?  Med Linser All-Inclusive™ får du hem dina linser direkt till dörren, årskontroll utan extra kostnad och mycket, mycket mer. Perfekt för dig som vill ha en kontinuerlig kontakt med din optiker.

Läs mer om Linser-All-Inclusive™

 

Kontakta din optiker för anvisningar om användning, skötsel, försiktighetsåtgärder, varningar, kontraindikationer och biverkningar.


Är du trött på att känna obehag från dina linser? Testa vår spännande nyhet TOTAL30™ – kontaktlinserna med god komfort månadens alla dagar.

Linsytan består till nästan 100 % av vatten och det enda som kommer i kontakt med ögat är en mjuk kudde av fukt.

Linsens vattenyta gör att kontaktlinserna står emot avlagringar hela månaden och gör att linsen är lika ren även efter en hel månad av användning och skötsel.

Unna dig själv frihet med Alcons nya kontaktlinser.

TOTAL1™ för astigmatism ultimat stabilitet och komfort

DAILIES TOTAL1™ är den första och enda endagslinsen med nästa 100% vatten på linsytan och det enda som kommer i kontakt med ögat är en mjuk kudde av fukt.

SmarTears™ teknologin som är exklusiv för DAILIES TOTAL1™ innehåller ett ämne som finns i våra naturliga tårar.

Alcons PRECISION BALANCE 8|4™ Lens Design ger skarp syn med hög stabilitet och komfort, eftersom det minskar friktionen mellan kontaktlinsen och det nedre ögonlocket.

Kom ihåg att endagslinser ska kasseras efter en dags användning.