Upplev total skärpa med Dailies TOTAL1™ – Hög komfort alla dagar!

När du börjar ha svårt att se på nära håll kan det vara ett tecken på presbyopi. Men du behöver inte sluta använda kontaktlinser. Med DAILIES TOTAL1™ Multifokala kontaktlinser kan du fortfarande se bekvämt på alla avstånd.

Water Gradient™ material ger en mycket andningsbar kontaktlins för att stödja ett friskt öga, men kontaktlinsens yta består av nästan 100% vatten för att ge dig enastående komfort.

SmartTears™ teknologi frigör en ingrediens som naturligt finns i tårfilmen och hjälper till att förhindra torrhet på slutet av dagen.

DAILIES TOTAL1™ Multifokala kontaktlinser låter dig njuta av dagen långt in på natten. Tack vare den fukt du behöver för en lyckad användning av kontaktlinser.

Testa kostnadsfritt i 10 dagar

Du bokar enklast tid online eller genom att kontakta din närmsta butik. Kostnad för kontaktlinsundersökning tillkommer. Är du abonnemangskund eller väljer att teckna ett linsabonnemang är kontaktlinsundersökningen kostnadsfri.

BOKA TID

Linser All-Inclusive

Visste du att vi har ett flexibelt linsabonnemang?  Med Linser All-Inclusive™ får du hem dina linser direkt till dörren, årskontroll utan extra kostnad och mycket, mycket mer. Perfekt för dig som vill ha en kontinuerlig kontakt med din optiker.

Läs mer om Linser-All-Inclusive™

Kontakta din optiker för anvisningar om användning, skötsel, försiktighetsåtgärder, varningar, kontraindikationer och biverkningar.

Kom ihåg att endagslinser ska kasseras efter en dags användning.