Ditt glasögonabonnemang – allt det här ingår

Som Synoptik All-Inclusive™- kund kan du nyttja många fördelar som gör din vardag som glasögonbärare både bekvämare och mer flexibelt. Här har vi samlat allt du behöver veta om vad som ingår i ditt abonnemang. 

All service ingår:

Synundersökningar

Byte av ett par glasögon per år

Synoptiks otursskydd vid skada

Glasbyte vid ändrade styrkor

50% på alla tillbehör
 

Synundersökningar

Alla synundersökningar ingår i ditt abonnemang. Vi skickar ut kallelse när det är dags för just dig att boka en tid. Om du skulle uppleva att din syn har förändrats mellan våra kallelser är du självklart alltid välkommen att boka en tid.
 

Byte av ett par glasögon per år

Vill du testa något nytt eller har du ett par du inte använder så ofta? En gång per år kan du välja att byta ut ett par glasögon om du vill. Byte av glasögon kan göras i valfri Synoptikbutik. Boka tid för synundersökning så hjälper vi dig även att se ut ett par nya bågar.
 

Boka tid

 

Glasbyte vid ändrade styrkor

Vi vill att dina ögon ska må bra och att du alltid ska ha rätt styrka på dina glasögon. Därför ingår det fria glasbyten vid ändrad styrka på samtliga par som en av alla förmåner i ditt abonnemang.
 

Fri service och efterjustering

Vi vill att dina glasögon ska sitta och kännas bra. Därför ingår det fri service och efterjustering som en av alla förmåner i ditt abonnemang.  Kom förbi din närmaste butik för en kostnadsfri efterjustering. Vi byter även ut skruvar och sadlar vid behov och rengör glasögonen ordentligt på samma gång.
 

50% på tillbehör

Missa inte att du som All-Inclusive-kund har 50% rabatt på alla tillbehör, som till exempel putsspray och torra-ögon-produkter. 

Otursskydd

Otursskydd som skyddar vid skada, stöld eller förlust.

Kontakta oss 

Har du frågor om ditt abonnemang eller vill komma i kontakt med butik är du välkommen att kontakta oss