Ditt glasögonabonnemang

Du har väl koll på allt som ingår?

All service ingår:

  • Synundersökningar
  • Byte av ett par glasögon per år
  • Synoptiks otursskydd vid skada
  • Glasbyte vid ändrade styrkor
  • 50% på alla tillbehör

Nya glasögon en gång per år

När det har gått ett år sedan du tecknade Glasögon All-Inclusive kan du byta ett par av dina glasögon! Bindningstiden förlängs då med 12 månader.

Byte av glasögon kan göras i valfri Synoptikbutik. Boka tid för synundersökning så hjälper vi dig även att se ut ett par nya bågar.

 

Boka tid

Tips när du ska välja ett par nya glasögon

Tre (eller fler) par glasögon öppnar upp för hundratals olika stilar. Men att gå utanför sin trygghetszon kan vara svårt och risken är stor att du sitter med tre snarlika modeller. Inget fel i sig såklart, men det begränsar förstås möjligheten till olika stilar. Så hur kan du passa på att skapa en spännande glasögongarderob? 

Hitta rätt stilar för din glasögongarderob

Knepet bakom en spännande glasögongarderob är att tänka brett. 

Första paret – vardagsglasögonen

Basen i din glasögongarderob kan vara dina vardagsglasögon. Förslagsvis med en ren, enkel design med bågar i neutrala färger eller till och med utan någon ram och funkar till allt. 

Andra paret – pricken över i

Med ditt andra glasögonpar kan du ta ut svängarna lite mer. En riktlinje här är att tänka att de här bågarna inte bara kompletterar utan blir pricken över i på din stil. De kan ha samma bågform som med första paret, men är sköldpaddmönstrade eller har tonad acetatram i samma färg som dina favoritkläder. Eller så har de en liknande bågform som vardagsparen, men är snäppet större eller har mer markerad ram. 

Tredje paret – wow-glasögonen

För det tredje paret kan du tänka tvärtom. Kontrast, vågat, fest! Kanske blir det geometriskt lekfulla former – runda, kantiga, oktagon- eller kattformade. Eller ett par statement-glasögon, rejält oversized eller med kraftigt markerade bågar i någon festlig färg.

Besök din Synoptikbutik och prova ut glasögon tillsammans med en kunnig optiker. När det har gått ett år sedan du tecknade abonnemanget kan du byta ut ett av dina par utan extra kostnad. Och du kan när som helst lägga till ett par bågar i ditt Glasögon All-Inclusive™️-abonnemang. 

 

Se glasögonsortiment

Fria synundersökningar

Alla synundersökningar ingår i ditt abonnemang. Vi kommer att skicka ut kallelse när det är dags för just dig att boka en tid. Om du skulle uppleva att din syn har förändrats är du självklart välkommen att boka tid när som helst.


Abonnemanget inkluderar vår utökade synundersökning Syna Ögat™ som även innehåller ögonbottenfoto och synfältsmätning och ser till att dina ögon mår bra. Du bokar enklast tid här på synoptik.se eller genom att ringa din butik.

 

Boka tid

Ge dina gamla glasögon nytt liv

Optiker Utan Gränser är ett initiativ startat av Synoptik i samarbete med biståndsorganisationen Vision For All, som hjälper människor i tredje världen att se bättre. Via våra butiker samlas begagnade glasögon in som sedan under våra årliga hjälpresor skänks till medmänniskor. Allt du behöver göra är att lämna in dina gamla glasögon eller solglasögon i någon av våra butiker. Läs mer om optiker utan gränser

Fördelarna med ditt abonnemang i ett nötskal

Vardagslyx
Skapa din egen glasögongarderob och unna dig känslan att kunna byta stil lite oftare. Byte av ett par per år ingår.

Vardagssmart
Täck alla dina glasögonbehov då minst tre par ingår. Läsglasögon, solglasögon med styrka, glasögon för bilkörning eller kanske glas med blåljusfilter för skärmtittande?

Bekvämt
All service ingår. Från synundersökningar, mindre reparationer och Synoptiks otursskydd till glasbyte vid ändrade styrkor.

Prisvärt
Håll nere din glasögonbudget, inte minst då glasbyten av alla par ingår om du behöver nya styrkor. 

Kostnadskoll
Med en fast månadskostnad slipper du och plånboken oväntade överraskningar.

Hälsosamt
Abonnemanget inkluderar vår utökade synundersökning Syna Ögat™ som innehåller ögonbottenfoto och synfältsmätning och ser till att dina ögon mår bra.

Se fulltständiga villkor här

Kontakta oss 

Har du frågor om ditt abonnemang eller vill komma i kontakt med butik är du välkommen att kontakta oss