Black friday-rea hos Synoptik!

Snart är det dags för Black week hos oss på Synoptik med årets bästa priser! Från  21/11 till 27/11 hittar du flertalet exklusiva erbjudanden inom bågar, solglasögon och linser hos oss. 

Ett perfekt tillfälle att unna dig själv något välbehövligt, eller varför inte passa på att köpa en julklapp till någon du tycker om? 

Missa inte årets bästa priser! 

 Medan du väntar kan du kolla in vårt stora sortiment av solglasögon här

Spana in några av våra kvalitetsmärken:

Ray-Ban ∙ Gucci ∙ Burberry ∙ Saint Laurent ∙ Emporio Armani ∙ Michael Kors ∙ Marc Jacobs ∙ Hugo Boss ∙ Polaroid ∙ Oakley ∙ Tommy Hilfiger ∙ Persol

SE ALLA SOLGLASÖGON

 

Varje år, mitt på hösten, anländer en härlig dag fullt av bra priser på dina favoritvaror och det är Black Friday, ett amerikanskt "shoppingparty" som fort tog fart även i Europa.
 I USA lanserades den i början av 1960-talet, då stora rabatter började på fredagen efter Thanksgiving , som alltid firas på torsdagen den fjärde veckan i november.

 

Oavsett om du ska iväg på på solsemester i jul eller känner för att fylla på linslagret hemma så har vi på Synoptik något för dig under Black week  - och till fantastiska priser! Varför inte låta årets julklapp till någon du tycker om bli ett par solglasögon i år? Passa på att fynda både solglasögon och linser hos oss. 

Dailies ∙ Acuvue® ∙ iWear® 

SE ALLA LINSER

Passa på att lämna in din gamla glasögon när du köper ett par nya! Synoptik skänker sedan dessa till behövande 

Läs mer om vårt arbete med optiker utan gränser 

Vi startar direkt på morgonen 22/11 - 2021  - Vi ses då!