alle butikker - Synoptik
Sök
 
Glasögon Linser Solglasögon ögonhälsa Erbjudanden
Företag Hitta din butik
Boka tid
 

Din optiker på Kungsgatan, Uppsala


Välkommen till Synoptik på Kungsgatan 43 i UPPSALA.

Mitt i Uppsalas stadskärna, bara ett stenkast från centralstationen, hittar du vår trevliga optiker. Butiken har funnits sedan 1967 och hette tidigare Bergqvist optik innan det blev Synoptik. Idag består personalstyrkan av sex trevliga medarbetare som gladeligen hjälper dig med allt som rör din syn!

Hos oss hittar du allt du behöver för dina ögon: glasögon, solglasögon, linser och linsvätskor. Våra legitimerade optiker hjälper dig med professionella synundersökningar och även du som vill göra en synkontroll inför körkortstillståndet är varmt välkommen till oss. Synoptik erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment och här kan du välja och vraka bland de senaste märkesbågarna och våra egna kvalitativa bågar i alla olika prisklasser. Tycker du att det är svårt att hitta rätt färg och form på dina glasögon? I vår butik finns det diplomerade glasögonstylister som är experter på att hitta modellerna som passar dig allra bäst.

Om du inte är nöjd med dina nya bågar och glas får du byta dem inom 3 månader med vår trygghetsgaranti. Vår garanti kostar inget extra och innehåller allt du kan önska för att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss.


Kungsgatan 43
753 21 UPPSALA
tlf: 018-126161
E-post: 603@synoptik.se

må - fre: 09:30 - 18:00, lördag: 10:00 - 15:00, söndag: stängt


Synoptik Sweden AB  |  Jan Stenbecks Torg 17  |  164 40 Kista  |  ORG.NR 556607-7904