alle butikker - Synoptik
Sök
 
Glasögon Linser Solglasögon ögonhälsa Erbjudanden
Företag Hitta din butik
Boka tid
 

Din optiker vid Sundbybergs Torg, Sundbyberg


Välkommen till Synoptik på Sundbybergs Torg 1D i SUNDBYBERG.

Här i Signalfabriken i centrala Sundbyberg hittar du vår Synoptik. Butiken har varit verksam sedan 1955 då Sören Mattisson först öppnade den på Brunnsgatan, men 2013 flyttade vi till Signalfabriken där du hittar oss idag.

Sörens son Håkan jobbar som legitimerad optiker hos oss och är en av fem anställda i butiken. Vi som arbetar här hjälper dig med allt som rör din syn och här hittar du även ett av de bredaste sortimenten av glasögon och solglasögon på marknaden. Vi erbjuder glasögonbågar från de mest välkända varumärkena och hos oss hittar du även våra egna unika kvalitetsbågar i olika prisklasser. Även du som bär linser hittar allt du behöver hos oss och vi har självklart också ett stort utbud av linsvätskor och andra tillbehör så som glasögonfodral, linetuier och putsdukar.

Vår kunniga personal ger dig inte bara en synundersökning utan hos oss kan du också få hjälp av en diplomerad glasögonstylist att hitta bågarna som passar just dig.

Vi vill att alla våra kunder ska känna sig trygga och därför ingår alltid vår kostnadsfria trygghetsgaranti när du handlar hos oss. Garantin ger dig möjlighet att byta bågar och glas inom 3 månader och innehåller allt du kan önska för att slippa praktiska eller ekonomiska överraskningar.

Signalfabriken
Sundbybergs Torg 1D
172 67 SUNDBYBERG
tlf: 08-284131
E-post: 612@synoptik.se

må - fre: 10:00 - 19:00, lördag: 10:00-17:00, söndag: 12:00-16:00


Synoptik Sweden AB  |  Jan Stenbecks Torg 17  |  164 40 Kista  |  ORG.NR 556607-7904