alle butikker - Synoptik
Sök
 
Glasögon Linser Solglasögon ögonhälsa Erbjudanden
Företag Hitta din butik
Boka tid
 

Din optiker vid Hötorget, Stockholm


Välkommen till Synoptik på Slöjdgatan 4 i STOCKHOLM.

Vår optiker ligger vid Hötorget mitt i city och besöker du oss med bil finns det parkering i Hötorgsgaraget precis i närheten. Butiken är kvalitetssäkrad enligt optikerbranschens kvalitetsnorm och har funnits här sedan 40-talet, tidigare under namnet Preisler.

Synoptik erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av glasögon och solglasögon. Hos oss hittar du märkesbågar från de allra senaste kollektionerna och här finns även ett stort urval av våra egna kvalitetsbågar i alla möjliga prisklasser. Vill du ha hjälp att hitta de perfekta glasögonbågarna så ger gärna våra diplomerade glasögonstylister råd och tips för att du ska bli nöjd. Här finns även ett brett utbud av linser och linstillbehör och vill du göra en synundersökning så är du varmt välkommen att träffa någon av våra legitimerade optiker.

Vi är sex anställda som varje dag hjälper er kunder och vi vill att ni ska känna er trygga när ni handlar hos oss. Därför får du alltid byta bågar och glas inom 3 månader med vår kostnadsfria trygghetsgaranti. Välkommen till din optiker på Hötorget!

Hötorget
Slöjdgatan 4
111 57 STOCKHOLM
tlf: 08-206511
E-post: 609@synoptik.se

må - fre: 9.00-19.00, lördag: 10.00-17.00, söndag: stängt


Synoptik Sweden AB  |  Jan Stenbecks Torg 17  |  164 40 Kista  |  ORG.NR 556607-7904