alle butikker - Synoptik
Sök
 
Glasögon Linser Solglasögon ögonhälsa Erbjudanden
Företag Hitta din butik
Boka tid
 

Din optiker i Piteå


Välkommen till Synoptik på Storgatan 58C i PITEÅ.

Vår Synoptik, som tidigare gick under namnet Karlssons Optik, hittar du mittemot ingången till köpcentrumet Småstaden i centrala Piteå. Vi erbjuder ett brett sortiment av allt från glasögon och solglasögon till linser och linstvätskor. Här hittar du allt du behöver för din syn!

Vi är för närvarande fyra medarbetare som arbetar i butiken, både legitimerade optiker och butikssäljare som dagligen hjälper våra kunder med frågor kring synvård. Synoptik erbjuder ett av de bredaste sortimenten på marknaden och här hittar du bågar från de mest välkända varumärkena i olika prisklasser. Om du vill ha hjälp att hitta bågarna som framhäver din personlighet på bästa sätt har vi glasögonstylister på plats som gärna ger dig en färg- och stilkonsultation. Om du behöver göra en synundersökning är du varmt välkommen att boka en tid hos någon av våra legitimerade optiker.

När du handlar nya bågar och glas hos Synoptik i Piteå ingår alltid vår kostnadsfria trygghetsgaranti som ger dig bytesrätt i upp till 3 månader. Välkommen in till oss!


Storgatan 58C
941 32 PITEÅ
tlf: 0911-211057
E-post: 631@synoptik.se

må - fre: 09:30 - 18:00, lördag: 10:00-15:00, söndag: stängt


Synoptik Sweden AB  |  Jan Stenbecks Torg 17  |  164 40 Kista  |  ORG.NR 556607-7904