Om Synoptik - så är det att jobba hos oss  - Synoptik
Sök
 
Glasögon Linser Solglasögon ögonhälsa Erbjudanden
Företag Hitta din butik
Boka tid
 

Jobba på Synoptik

 


Vi brinner för optik och för mötet med människor

Vi som arbetar på Synoptik tycker att relationen med kunden är det viktigaste som finns. Vi brinner för service, det personliga mötet och att alltid få våra kunder att känna sig nöjda och trygga efter att besökt oss.

Hos oss på Synoptik får du jobba i en rolig och spännande arbetsmiljö genom kombinationen av klinisk verksamhet och mode. Vår kultur bygger på teamwork där vi tillsammans skapar arbetsglädje och lär av varandra. Vi är alltid intresserade av att hitta nya medarbetare som vill jobba i en utvecklande och spännande miljö och som brinner för service. Vill du bli en del av oss? Läs mer om våra lediga tjänster här.


Att jobba som butikschef
Som butikschef på Synoptik erbjuder vi dig en spännande utmaning där du driver både detaljhandelsförsäljning och optisk verksamhet. Du har resultat-, budget- och personalansvar. Du leder och coachar dina medarbetare i en driven och positiv anda mot butikens försäljningsmål. Sara berättar mer om hur det är att jobba som butikschef hos Synoptik.
Att jobba som optiker
Som optiker hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att påverka din vardag och din egen utveckling. Du får arbeta med kvalitetsglas och kvalitetslinser. Som optiker arbetar du i första hand med syn- och linsundersökningar med variation av arbete i butik. Du brinner för att hjälpa människor att hitta den bästa lösningen utifrån personens behov. Karin berättar mer om hur det är att jobba som optiker hos Synoptik.

SOM MEDARBETARE KAN DU HJÄLPA ANDRA I TREDJE VÄRLDEN
Optik är kärnan i allt vi gör och att få hjälpa andra ligger oss varmt om hjärtat. Därför har vi skapat hjälporganisationen Optiker utan gränser som är ett samarbete mellan Vision For All och Synoptik. Tillsammans genomför vi varje år en biståndsresa där vi hjälper tusentals människor till ett bättre liv genom att ge dem möjligheten att se. Människor som aldrig skulle haft möjlighet att betala för en synundersökning eller skaffa sig glasögon.

Som medarbetare hos Synoptik har du chansen att åka med på våra årliga biståndsresor. Det är nämligen tack vare våra engagerade kollegor som vi kan genomföra våra resor år efter år. Läs mer om Optiker utan gränser här.

ÄR DU INTRESSERAD AV INTERNATIONELLA JOBBMÖJLIGHETER?
Synoptik är även en del av GrandVision N.V., en världsledande aktör inom optisk detaljhandel. GrandVision är idag representerade i fler än 40 länder i Latin Amerika, Europa och Indien med drygt 6 000 butiker. Därför finns det för dig som är intresserade även möjligheter till en internationell karriär.

För mer information om GrandVision N.V. besök gärna www.grandvision.com

SYNOPTIKAKADEMIN
Våra medarbetare är centrala för Synoptiks framgång och är nyckeln till vår framtida utveckling. Synoptikakademin ger möjlighet till individuella utvecklingsmöjligheter och en lång och framgångsrik karriär inom Synoptik. Det finns utbildningar för alla roller. För optiker har vi bland annat en treårig utbildningsplan som genererar minst 36 CET poäng.
Är du optiker eller optikerstudent?
Vill du jobba eller praktisera hos oss?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Namn: *
Optikerexamen år: *
Telefon: *
E-mail:

Synoptik Sweden AB  |  Jan Stenbecks Torg 17  |  164 40 Kista  |  ORG.NR 556607-7904