Optik - vi hjälper dig att hitta rätt glas - Synoptik
Sök
 
Glasögon Linser Solglasögon ögonhälsa Erbjudanden
Företag Hitta din butik
Boka tid
 

Optik

Om du är ny användare av glasögon eller har fått en förändrad syn är det viktigt att se till att du använder rätt typ av glas i dina bågar. Det finns flera olika grundtyper av glas på samma sätt som att det finns flera olika synfel. De fyra olika grundtyperna av glas är enkelslipade glas, dubbelslipade glas, progressiva glas och arbetsglasögon. Vilket glas som passar dig avgörs i samråd med din optiker när du gör din synundersökning.    

Glasen behandlas på olika sätt och finns i olika prisklasser, styrkor och modeller. Här kan du se vårt urval och våra priser på enkelslipade och progressiva glas.

Idag väljer många att använda linser och vid nästan alla typer av synfel fungerar det lika bra som att använda glasögon. Om du är ny användare av linser gör vi först en synundersökning för att se vad du har för behov.

Visste du att du som anställd har rätt till arbetsglasögon om du arbetar mer än 1 timme per dag framför en dataskärm? Många använder idag så kallade bildskärmsglasögon (terminalglasögon) med flexibla glaslösningar som är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetslivet. Läs gärna mer om våra arbetsglasögon och företagsavtal.

Synoptik Sweden AB  |  Jan Stenbecks Torg 17  |  164 40 Kista  |  ORG.NR 556607-7904