Skaffa linser - Prova linser med trygghetsgaranti – Synoptik
Sök
 
Glasögon Linser Solglasögon ögonhälsa Erbjudanden
Företag Hitta din butik
Boka tid
 

Prova linserVi förstår att många kan känna en viss osäkerhet inför att börja med linser och därför kan du som inte provat linser tidigare testa linser under 10 dagar med Synoptiks trygghetsgaranti. Vi önskar alla våra kunder en bra linsstart och vill att du ska känna dig trygg med att kunna prova på om linser är något som passar dig. På Synoptik får du därför prova linser gratis och är du inte helt nöjd får du dessutom kostnaden för synundersökningen tillbaka (798 kr).
För att prova linser kostnadsfritt under 10 dagar bokar du enkelt en tid för synundersökning direkt här på sidan. När du träffar en av våra legitimerade optiker gör vi en undersökning av din syn och tar reda på vad du har för behov. Därefter provar du på att använda de linser vi rekommenderar för att på bästa sätt korrigera ditt synfel. Väljer du att fortsätta med linser efter testperioden på 10 dagar tillkommer kostnaden för synundersökningen. Du kan sedan bestämma om du vill hämta linserna i butik eller börja prenumerera på linser. Om du känner dig osäker eller bara vill prova på linser innan du bestämmer dig helt kan det inte bli enklare.


Synoptiks linsprenumeration - LINSER ALL-INCLUSIVE™

 
Hos Synoptik har du möjligheten att prenumerera på linser och få linserna levererade direkt hem. Det är perfekt för dig som vill ha en kontinuerlig kontakt med din optiker, samtidigt som du får bekvämligheten med hemleverans. Linser All-Inclusive innebär även andra fördelar för dig som linsbärare, bland annat årlig synundersökning och kostnadsfria reservlinser. Självklart kan du välja en prenumeration på deltid 1 dag i veckan till 7 dagar i veckan. Läs mer om Linser All-Inclusive här. 

Synoptik Sweden AB  |  Jan Stenbecks Torg 17  |  164 40 Kista  |  ORG.NR 556607-7904