Månadslinser och veckolinser - Synoptik
Sök
 
Glasögon Linser Solglasögon ögonhälsa Erbjudanden
Företag Hitta din butik
Boka tid
 

Månadslinser 

Månadslinser, eller 30-dagarslinser, är som namnet säger gjorda för att användas under en månad. Du tar ut linserna på kvällen, rengör dem och sätter i dem igen morgonen därpå. Efter en månad ersätter du månadslinserna med ett nytt par. På samma sätt fungerar tvåveckors-linser, eller 14-dagars linser som de också kallas, men de används enbart under två veckor innan du ersätter dem med ett nytt fräscht par. Till skillnad från endagslinser behöver du linsvätska för rengöring och linsetui för förvaring för både månadslinser och tvåveckors-linser.   

Månadslinsen är den mest populära kontaktlinsen. Utbudet av månadslinser hos Synoptik är stort och det är det billigaste alternativet av linser. Månadslinser och tvåveckors-linser är perfekta för dig som har ett aktivt liv. 

 

FÖRDELAR MED MÅNADSLINSER

  • Bekväm lins
  • Lätt att sätta i och ta ur
  • Billigaste alternativet av linser

Månadslinser och tvåveckors-linser finns hos Synoptik från olika tillverkare och i olika prisklasser. De finns även med olika egenskaper som till exempel UV-filter. 

 

SÅ ANVÄNDER DU MÅNADSLINSER

Så ofta byter du månadslinser:

När du använder månadslinser eller tvåveckors-linser byter du linser en gång per månad eller var 14:e dag. Om du har behov av att kunna använda linserna över natten kan vi rekommendera våra dygnet runt linser.

Linsvätskor:

Linsvätskor och linsetui behövs för rengöring och förvaring.

Erbjudande – Prova månadslinser: 

Varför inte prova linser redan idag - hos oss provar du gratis i upp till 10 dagar, enklare kan det inte bli. Kostnad för synundersökningen tillkommer om du väljer att fortsätta använda linser - om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka.

 

Hur mycket kostar våra 30 dagars linser?

  Mjuk
kontaktlins
Extra fuktbevarande Optimal
komfort hela dagen
Klara vita ögon Maximal syretillförsel Dygnet runt Månadskostnad

Platina

check check check check check check

Från216:-

Guld

check check check check check  

Från178:-

Silver

check check check check    

Från148:-

Brons

check          

Från98:-

Synoptik Sweden AB  |  Jan Stenbecks Torg 17  |  164 40 Kista  |  ORG.NR 556607-7904