Filmrummet - Våra aktuella filmer och erbjudanden - Synoptik
Sök
 
Glasögon Linser Solglasögon Optik Erbjudanden
Företag Hitta din butik
Boka tid
 

Våren 2014 fick vi en ny arbetskamrat – Sebran. Han är en en varm, charmig och passionerad optiker, men också vårt nya ansikte utåt. Titta gärna genom filmerna om du vill lära känna honom lite bättre.FÅ DIN ÅLDER I RABATT

Nu får du din ålder i rabatt på alla bågar i hela butiken. Alla får minst 50%, så är du tex 28 år får du 50% rabatt och är du 72 år blir det hela 72% rabatt. Varför inte passa på att köpa två par? Hos Synoptik får du alltid ett extra par för halva ordinarie priset
PRENUMERERA PÅ LINSER, FÅ ETT PAR SOLGLASÖGON

Vi går mot ljusare tider och detta firar vi genom ett fint erbjudande till dig som använder linser! Teckna en årsprenumeration på Linser All-Inclusive™, från 98 kr / mån, så får du ett par solglasögon värda 1.298 kr på köpet.
UPP TILL 70 % RABATT PÅ ALLA BÅGAR!

Erbjudandet ger 30, 50 eller 70% rabatt på bågen vid köp av kompletta glasögon.
3 för 1

Prenumerera på Linser All-Inclusive från 98:- / mån, få ett par glasögon värda 1.498:- och ge bort ett par glasögon värda 1.498:- till en vän.
Linser All-Inclusive – solglasögon på köpet

Njut av vårsolen på bästa sätt – med ett par snygga solglasögon. Nu får du ett par valfria solglasögon, värde upp till 1.298 kr när du tecknar en Linser All-InclusiveTM årsprenumeration från 98 kr / månad.
Synoptik - En fest för ögat

Sebran bjuder in till en fest för ögat och i butiken möts vi av sköna kunder och spännande illusioner.

Om du vill lyssna på hela låten kan du göra det här
Märkessol - få ett par slipade solglasögon på köpet

Du förtjänar att se lika bra även när solen skiner. Därför bjuder vi på ett par slipade märkessolglasögon i din styrka (värde upp till 2.098 kr) när du köper ett par nya glasögon hos oss från 2.200 kr.
Sebran - En passionerad optiker

Sebran är inte bara en passionerad optiker som älskar glasögon utan har så klart ett liv utanför butiken. Men hans passion får också konsekvenser för privatlivet. I de nya filmerna om Synoptiks Sebra får vi lära känna honom lite mer på djupet.
Uppföljningsfilmen

Sebran berättar om alla varumärken du kan hitta hos Synoptik men blir lite förvirrad när en kändis tittar in.
LANSERINGSFILM

Här får du för första gången möta Synoptiks lite speciella talesperson. Han berättar lite om sig själv och sin syn på optik, men hinner också med att hjälpa en kund hitta rätt bågar.
LANSERINGSFILM (20 S.)

Varför säljer Sebran bara glasögon av hög kvalitet? Här får du reda på varför.


Synoptik Sweden AB  |  Jan Stenbecks Torg 17  |  164 40 Kista